top of page
  • Margot Van Wauwe

Nachtpannenkoeken Bij De Vieze Gasten

BIJ DE BUREN LANCEERWEEK 2018 [5-6 jaar]

Maandag 26 februari t.e.m. woensdag 28 februari 2018 om 10.30u en 14.00u. In Mei en Juni 2018 gaat de voorstelling door bij Larf en Kopergietery Rabot.

Voor de zevende keer stapt Bij’ De Vieze Gasten in het kindertheaterproject Bij de buren. Bij de buren is een samenwerking tussen Bij’ De Vieze Gasten, het Antwerpse theatergezelschap Luxemburg en Brede School. Vier spelers brengen twee verschillende voorstellingen in het theater en nadien bij buurtbewoners thuis. Die kunnen op hun beurt weer buren, vrienden en familie uitnodigen. Voor Bij de buren van start gaat, vinden lanceervoorstellingen plaats. Die zijn bedoeld voor de kinderen van de verschillende buurtscholen en hun ouders. De aanwezige gezinnen zien dan één voorstelling en kunnen gratis intekenen voor de andere voorstelling die, niet in de theaterzaal, maar bij hen thuis wordt gebracht.

Het is nacht. Keepvogel ligt wakker. Hij kan beter iets leuks gaan doen, pannenkoeken bakken bijvoorbeeld. Terwijl Keepvogel alvast beslag maakt, nodigt Tungsten een paar gasten uit...


Een voorstelling (4+) op basis van het prentenboek. "Keepvogel. Nachtpannenkoeken."

Tekst en prenten: Wouter van Reek

Tekstbewerking en muziek:

Joep Conjaerts

Regie:

Joep Conjaerts

Spel:

Margot Van Wauwe en Tiemen van Haver

Kostuums en attributen:

Joke Van de Casteele

-


bottom of page