top of page
  • Victoria Deluxe

Daytripper

“Dag pa en ma, het is hier stralend weer. Dertig graden in de schaduw. Klaudius is rood als een kreeft. We durven niet in het water vanwege de vele kwallen. De redders kijken liever naar de meisjes op het strand, dan dat ze zich bekommeren om de veiligheid van de badgasten. Groeten uit Oostende”


In een reeks van 12 theaterlessen met VictoriaDeluxe Vzw onderzochten de leerlingen van de OKAN-klas het gegeven van fysieke humor. Eén van de grote uitdagingen voor een fysieke speler is om humor herhaalbaar te maken. Dit vergt geduld, discipline en een grote precisie. Als een speler weinig of geen tekst heeft, wat blijft er dan nog over? Het ritme, de blik, de adem, het lichaam. In hoeveel talen wij ook spreken; we kunnen elkaar verstaan.


Op vrijdag 27 mei om 14:00 en om 20:00 uur presenteren de leerlingen van de OKAN-klas het resultaat van dit onderzoek.


bottom of page